top of page
IMG_8896.jpeg

Eleazar

Дизајн кој ја отсликува силата, убавината и женственоста

IMG_5404 1.jpg

Совршен пар

Персонализирани рачно изработени меки кукли-животни, облечени во исто дизајнерско парче облека како и вашето дете!

Претплатете се за Newsletter

Ви благодариме за претплатата!

Контакт

Телефон

+38978251151

Е-пошта

Социјални мрежи

Eleazar/Совршен пар

Eleazar

Совршен пар

  • Facebook
  • Instagram
  • Instagram
bottom of page