top of page

Елек со дворедно закопчување изработен од букле.

 

Состав на материјал: основа- 100% букле

постава- 100% вискоза

Се работи по нарачка. Рок на изработка од 10-15 дена. Нарачаната облека не може да се замени.

Елек во сива боја

ден5.150,00Price
  •  зелена-крем

bottom of page