top of page

Здолниште на преклоп кое се врзува со колан.

 

Состав на материјал: основа- 100% букле, постава- 100% вискоза

Се работи по нарачка. Рок на изработка од 10-15 дена. Нарачаната облека не може да се замени.

Сиво здолниште

ден4.850,00Price
    bottom of page